VVE De Pionier gebruikt Freshdesk om vragen te registreren en te beantwoorden. Via deze website kunt u uw vragen stellen, waarna het bestuur zal reageren.  Voordat u uw vraag indient, kunt u eerst in de kennisbank kijken of er al een antwoord is. Dat scheelt ons veel vragen dubbel te beantwoorden en u heeft direct het antwoord.

Indien dit niet geval is, dan kunt u uw vraag indienen door een nieuw ondersteuningsticket in te dienen. De eerste keer (of als u een ander e-mailadres gebruikt) zult u daarbij een email krijgen om uw account te activeren. Met dit account kunt u de status van uw vraag volgen en in de toekomst al uw vragen en antwoorden terugzien.

Als u al een account heeft aangemaakt, dan kunt u rechtsboven inloggen via de groene knop AANMELDEN. Hier vindt u vervolgens alle eerder gestelde vragen, de status en gegeven antwoorden.