Als eerste van harte welkom in de Pionier. We hopen dat je/jullie met heel veel plezier hier gaan wonen. Er zijn een aantal bronnen die geraadpleegd kunnen worden voor meer informatie:

• Als het goed is heeft de notaris of verkopende partij/makelaar het huishoudelijk reglement van onze VVE overhandigt.
  • Daarnaast bevat deze website veel informatie.
  • Meld je aan voor onze nieuwsbrief, zodat je ongeveer elk kwartaal deze nieuwsbrief ontvangt.
  • Ons administratiekantoor stuurt een welkomstbrief met meer informatie. Dit kan enkele weken duren, want hierbij is het kantoor afhankelijk van de informatie en de snelheid waarmee deze informatie van de notaris komt.
  • Ons administratiekantoor maakt een inlog voor de ledensite. Via de ledensite zijn allerlei documenten terug te vinden.
  • Als bestuur zullen ook wij contact opnemen en jullie welkom heten. Wij zijn hierbij dan weer afhankelijk van de informatie die wij ontvangen van ons administratiekantoor. Daarnaast bestaat het bestuur uit vrijwilligers, waardoor wij een geschikt moment moeten vinden in onze agenda om contact op te nemen.

Mocht het lang duren dat ons administratiekantoor of het bestuur contact opneemt, neem dan gerust met ons contact op.

Administratiekantoor - Klik hier voor de gegevens van ons administratiekantoor.

Bestuur - Klik hier voor het aanmaken van een ticket om contact te hebben.